• Lorem ipsum

Johnson & Johnson

Toon:
Geen producten gevonden...
Johnson & Johnson

Als er een grootmacht op het gebied van medische, farmaceutische en consumentenproducten genoemd mag worden, dan is het wel Johnson & Johnson. Dit Amerikaanse bedrijf werd al in 1886 opgericht door de drie broers Johnson. Zij begonnen ooit met een verbandmiddel met bacteriedodende eigenschappen. Inmiddels is het bedrijf een multinational met een enorme vinger in de pap in de farmaceutische industrie en is Johnson & Johnson al sinds 1944 een beursgenoteerd bedrijf aan de beurs van New York. Kortom, de kans is groot dat vrijwel iedereen wel iets van Johnson & Johnson thuis in de voorraadkast heeft staan. Op het gebied van mondverzorging heeft Johnson & Johnson ook een aantal vlaggenschepen. Zo valt het mondspoelmiddelmerk Listerine onder het merk, maar ook is Johnson & Johnson Floss en Dentotape een veel gezien product in de Nederlandse badkamerkastjes. Met de Johnson & Johnson floss en tape wordt het reinigen tussen de tanden en kiezen extra makkelijk en toegankelijk gemaakt.

 

Dagelijkse reiniging tussen de tanden en kiezen werkt effectief

Iedereen heeft in mindere of meerdere mate weleens te maken gekregen met gebitsproblemen. Teruggetrokken tandvlees, ruwe plekjes, aften, gaatjes of zelfs heftigere zaken als tandbederf. En wat te denken van een slechte adem? Ook daar lopen we allemaal weleens tegenaan. In de meeste gevallen ligt een matige gebitshygiëne ten grondslag aan problemen die in de mond ontstaan. Veel mensen zijn zich daar niet van bewust want tweemaal daags poetsen zou voldoende moeten zijn. Toch schiet dat vaak tekort omdat kleine ruimtes dan niet bereikt worden. Zo kan een tandenborstel niet eenvoudig in de nauwe ruimtes tussen tanden en kiezen komen, bij de tandvleesrand, rondom een implantaat of achter de achterste kiezen. Het gevolg is dat tandplak, etensresten en bacteriën achterblijven waardoor er uiteindelijk gebitsproblemen ontstaan. Om die kleine ruimtes wel effectief te reinigen, is ragen, stoken of flossen op dagelijkse basis een welkome aanvulling op de gebitsreinigingsroutine. Daardoor zorg je ervoor dat de gehele mond hygiënisch schoon wordt en voorkom je allerlei gebitsproblemen.

 

Flossen

Met flossen is het mogelijk om effectief op moeilijk bereikbare plekken in de mond te komen. Het grote voordeel van flossen is dat een flossdraad uiterst fijn kan zijn en dus zelfs in de kleinste ruimtes tandplak kan verwijderen. Ook als je achter de achterste kiezen wilt flossen, met name dicht op het tandvlees, dan is flossdraad of -tape een doeltreffend middel om dat voor elkaar te krijgen.

Het is belangrijk dat je op de juiste manier flost. Zo voorkom je dat je eventueel in het tandvlees met de draad snijdt. Gelukkig zijn vele soorten flossdraad uitgerust met een waslaagje. Hierdoor is de draad soepeler en glijdt deze gemakkelijker langs het tandvlees in plaats van te scherp te zijn. Als je gaat flossen, dan is een stukje van ongeveer 40 centimeter de ideale lengte. Dit kun je bij beide uiteinden goed om je wijsvingers wikkelen waardoor je de meeste grip hebt. Laat een stukje in het midden van ongeveer 10 centimeter over en pak nu bij beide uiteinden de draad tussen de wijsvinger en de duim vast. Zet de flosdraad op de bovenkant van de interdentale ruimte en probeer voorzichtig de draad naar beneden te laten glijden. Gaat dit niet soepel, maak dan alvast de heen-en-weer gaande beweging totdat je met de draad in de ruimte zit. Maak voorzichtig de heen-en-weer gaande beweging en beweeg ook de draad op en neer. Je mag tot onder het tandvlees komen met de draad. Maak eerst de beweging langs de voorste tand, en vervolgens langs de achterste tand.

 

Johnson & Johnson floss

Zoek je een goede, effectieve floss die betrouwbaar is, dan kom je uit bij Johnson & Johnson floss. Deze flosdraad is voorzien van de belangrijke waslaag. Dit maakt de Johnson & Johnson floss zacht en flexibel voor het tandvlees waardoor je dit niet snel beschadigt. Aan de andere kant is de draad ontzettend stevig omdat deze van nylon is gemaakt. De draad zal daarom niet snel breken en je kunt erop vertrouwen dat deze soepel tussen de tanden en kiezen en achter de achterste kiezen glijdt. De Johnson & Johnson floss zit opgerold in een handige dispenser met een snijdertje bovenop. Doe je hier de draad tussendoor, dan kun je deze gemakkelijk afsnijden. Met een lengte van maar liefst 200m op de rol, doe je lang met een doosje van de Johnson & Johnson floss. Een hele duurzame, voordelige oplossing om je gebit in perfecte staat te houden!

Tip! Mocht je zeer nauwe ruimtes tussen tanden en kiezen hebben, dan kun je met behulp van een brugnaald de draad hier makkelijk tussen krijgen. De brugnaald bevestig je aan een van de uiteindes van het flosdraad. Vervolgens steek je deze net boven het tandvlees tussen de tanden/kiezen door. Dit kan met name zeer handig zijn voor beugeldragers die willen flossen. Zo hoef je niet veel kracht te zetten om de flosdraad op zijn plek te krijgen.

 

Johnson & Johnson Dentotape

Het kan voorkomen dat de ruimtes tussen je tanden en kiezen wat groter zijn. De Johnson & Johnson flosdraad ondervindt dan te weinig weerstand waardoor je lang bezig bent met reiniging. In dat geval is de Johnson & Johnson Dentotape een geschiktere oplossing. Dit is een breder lint waardoor je grotere ruimtes sneller vrij krijgt van etensresten en tandplak. De Johnson & Johnson Dentotape heeft verder dezelfde praktische en doeltreffende eigenschappen als het flosdraad. Zo is de tape zeer stevig van synthetisch materiaal gemaakt en is deze ook voorzien van de kenmerkende waslaag. Hiermee houd je met dit product je tandvlees intact en reinig je toch effectief. De Johnson & Johnson Dentotape zit in een handige dispenser waarbij er 100 meter aan tape in de verpakking zit. Altijd handig zodat je de Dentotape ook onderweg altijd bij de hand hebt!