Hieronder lees je wat onze klanten van ons vinden in de meest recente reviews. De reviews worden onafhankelijk verzameld door Kiyoh, zodat je zeker weet dat het echte meningen zijn van echte klanten! 

9.1
10

Snelle levering

Overzichtelijke website en snelle levering!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 21/11/2019
10

Goede website

Bij het zoeken naar het juiste interprox gelijk prijs. Prijs is goed, levering erg snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goor - 21/11/2019
10

Goed

Snelle levering en prima product.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 21/11/2019
8

Betrouwbaar, goedkoop en snelle levering

postieve ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 20/11/2019
10

Ik ben heel tevreden!!

Bestellen en voor dat je het wert is het er al...super!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 18/11/2019
7

Prima levering

Levering van het product ging vlot en netjes!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 18/11/2019
10

Precies wat ik besteld had en snel

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 17/11/2019
10

De bestelling is naar verwachting verlopen en het product is goed.

De bestelling is naar verwachting verlopen en het product is goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 17/11/2019
8

Goede, snelle levering

Overzichtelijke website, goede verpakking (zo klein als mogelijk) en snelle, betrouwbare levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 17/11/2019
9

Snelle levering

Vandaag besteld, morgen in huis is iets wat zeker waargemaakt is. Product dat ik nodig had was hier ook nog eens het goedkoopste. Super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 17/11/2019
10

Positief

Snelle levering, heldere informatie op de website.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerenveen - 16/11/2019
7

Snelle goede levering

Bestelling werd goed en snel geleverd fijne goede verpakking al om al zeer tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puth - 16/11/2019
10

Correct en snel

Snelle en complete levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 16/11/2019
2

Ik ben zeer teleurgesteld.

Ik heb mijn bestelde en betaalde goederen (nog) niet ontvangen, terwijl ze al een paar dagen als “verstuurd” in uw bericht staan. Het betreft 4 x 1 verpakking à 6 tandragertjes van Interprox, mini, geel, 3.0 mm.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Delft - 15/11/2019
9

snelle levering

Duidelijke website, de juiste producten tegen de beste prijs, eenvoudig bestelproces.Goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 15/11/2019
8

Duidelijke site, vlotte levering

Duidelijke site, vlotte levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 15/11/2019
8

De ontdekking voor mij van het jaar!

Eindelijk een online winkel waar ik alles voor mijn gebit kan vinden. De supersnelle bezorging is ook een pré. Dit is nu echt mijn shop voor alle mondproducten!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 15/11/2019
10

Snelle levering, goede service

Nog contact gehad omdat ik verkeerd heb besteld, prima geholpen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Renkum - 15/11/2019
8

Snel, concurrerende prijzen, betrouwbaar.

Rustige, professionele website. Efficiënt bestelproces, prijzen zijn vergelijkbaar met andere aanbieders, maar drempel voor gratis verzending is lager. Ik heb al zeker drie keer via Online tandarts interprovinciaal spullen besteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 14/11/2019
10

Eenvoudig te bestellen, snelle en correcte levering!

Website overzichtelijk en prima service!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delfgauw - 14/11/2019
10

Goed

Snel ontvang
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 14/11/2019
9

snelle bezorging

Tevreden klant
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 14/11/2019
8

Goede service.

1 min puntje en dat is dat ik geen bevestigingmail heb gekregen dus zelf maar contact hebt gezocht via whatssapp. Jullie medewerkster reageerde snel en adequaat maar kon niet zeggen waarom de mail niet was aangekomen. Maar de verdere afhandeling was naar alle tevredenheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 14/11/2019
10

Zeer snelle service

Makkelijk te bestellen, goede producten en prijs. Zeer snelle levering! 👍🏻
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 14/11/2019
10

Zeer goed en de volgende dag geleverd

Natuurlijk bestel ik de volgende keer weer bij jullie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Appingedam - 14/11/2019
4

Niet zo best

Op jullie site reclame dag 1 besteld volgende dag in huis. Ik had het op zondag besteld maar kwam pas op Donderdag binnen. Blijkt dat het niet op voorraad was. Maar stuur dan even een email. Weet de klant waar hij aan toe is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 13/11/2019
10

Helemaal prima

Snel en goed geleverd.Was prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Graauw - 13/11/2019
7

Overzichtelijk en snelle levering

Mis de order bevestiging via de mail
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorhout - 13/11/2019
6

goed

Snel en doelmatig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 13/11/2019
10

Snelle levering

Prima verzorgd en snel binnen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 12/11/2019
10

goed

goed verpakt, snel ontvangen, goed product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 12/11/2019
6

pakej zoek...

Het postnl pakje was niet aangekomen; lastig zonder track&trace; geld teruggestort dat was wel fijn
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 11/11/2019
10

Betrouwbaar

Je krijgt geweldig advies naast een geweldig product!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Vennep - 11/11/2019
10

Snel, en kwalitatief!

Heb een aangename ervaring gehad met de online tandarts. Brede assortiment, en een snelle levertijd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11/11/2019
10

Snel geleverd!

Goed verpakt en snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11/11/2019
8

Het team van tandarts-online reageert adequaat.

Na een mailtje van mijn kant dat ik geen review zou plaatsen omdat die dan negatief zou zijn, ontving ik een adequate reactie op mijn klacht. Uiteindelijk bleek dat de fout aan mijn kant gemaakt was. Met vriendelijke groet, Maria Maas.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerde - 11/11/2019
8

Snelle verzending en voor een goede prijs.

Snelle verzending en voor een goede prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terheijden - 11/11/2019
10

Gewoon goed

goeie prijs, snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westdorpe - 11/11/2019
10

Snell service.

Super service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- mill - 11/11/2019
10

Snel en correct geleverd 👍

Snel en correct geleverd 👍
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 11/11/2019
8

Goed en snel

Ik ben gewoon tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leidschendam - 09/11/2019
10

Perfect

Levering binnen 1 dag na bestelling! Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel - 09/11/2019
10

Top

Snelle service voor goede prijs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 09/11/2019
9

Snelle levering van goedkope producten

Ik was door mijn tandenstokers heen, de tandarts was met vakantie. Goedkoper uit bij "De online tandarts" én heel snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 08/11/2019
9

Goede en snelle service

Goede en snelle service en juiste producten en leuke kortingen bij meerdere aankopen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wernhout - 07/11/2019
9

Snel en goed geleverd

Alles netjes geleverd en voor een goede prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- emmen - 07/11/2019
8

Snelle levering

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding. Tov de concurrenten op meeste vlakken beste partij.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaltbommel - 07/11/2019
10

Super snel en netjes verpakt. Goede prijs.

Super snel en netjes verpakt. Goede prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 06/11/2019
10

Snel en veilig

Snel en veilig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 05/11/2019
10

Super

Goede prijzen,snelle levering,super tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bad Nieuweschans - 05/11/2019
4

Ik heb voor een bepaald moment besteld zodat het de volgende dag geleverd zou worden.

Beste kwam een dag later. Verder niet veel aan de hand maar is toch lastig. Vandaar de 2 sterren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwleusen - 02/11/2019
5

Geen reactie op mail

Eerst geen reactie op niet aangekomen pakket door eigen fout. Na reclamatie alsnog ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Monnickendam - 02/11/2019
10

Snelle levering

Snelle levering, prijzen zijn leuk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrechtse Heuvelrug - 02/11/2019
9

Snel en gemakkelijk door de brievenbus

Na mijn artikelen snel gevonden te hebben op de website, was de bestelling geplaatst. Direct bevestigd via de mail. Prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 01/11/2019
10

Snelle levering en goede kwaliteit

goede prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Cuijk - 01/11/2019
9

Snelle levering

Precies wat ik verwachte
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HOOGEZAND - 31/10/2019
9

Prima

Snel en netjes ontvangen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heeswijk - 31/10/2019
10

Simple and nice

The whole experience of searching for the right product, being able to filter and ordering it was pretty neat and straight forward. Delivery was rather quick in a neat little box
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 31/10/2019
9

snel

snel en voor een goede prijs
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Zoetermeer - 31/10/2019
9

Geweldig

Lang moeten zoeken maar kwam het op deze site tegen. En nog een snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stavenisse - 31/10/2019
10

Supersnel!

Na incomplete zending meer dan goed gemaakt! Klantvriendelijk , correct en snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haren - 31/10/2019
10

Goed

Volgens afspraak geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puttershoek - 31/10/2019
10

Super

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 31/10/2019
10

Fijne producten en zeer vlotte afhandeling

De gekozen tandpasta's van Splat zijn geweldig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 31/10/2019
8

Snel en juist

Zie bovendien
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 31/10/2019
8

Snelle levering

Snelle en goede bezorging
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raamsdonksveer - 31/10/2019
10

Snelle levering!

De producten waren binnen 1 dag geleverd. Simpelweg top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 31/10/2019
8

Snelle levering

Besteld en snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Naaldwijk - 31/10/2019
10

De beste ragers voor mij gevonden voor de beste prijs

I.o.m. mijn mondhygiëniste vastgesteld welke ragers nodig zijn. De Lactona ragers met kunststof handvat in verschillende maten zijn voor mij het best. Omdat ragers vrij snel slijten zijn veel nodig. Bij de online tandarts kwam ik het voordeligst uit voor een jaar met ook gratis verzending. De diepe pockets rond mijn tanden zijn al jaren weg...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuid Scharwoude - 29/10/2019
9

Snelle levering van gunstig geprijsde goederen

Juiste flosdraad, voor gunstige prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wijchen - 28/10/2019
9

Goedkoop, vlot, betrouwbaar

Makkelijke site, vlotte verzending in envelop (geen o zinnige doos met veel te veel plastic luchtbellen) Goede prijs. Kortom: aanrader!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 28/10/2019
9

Inzichtelijke en duidelijk site

De zaken zijn goed en overzichtelijk gerangschikt, makkelijk bestelproces en correcte levering binnen de afgesproken termijn. Goede terugkoppeling via de mail.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bloemendaal - 28/10/2019
10

Goede service!

Er ontbrak wat aan de bestelling en dat werd direct gecorrigeerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Reeuwijk - 27/10/2019
10

vlot en goed.

alles werd vlot en goed verpakt geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oegstgeest - 27/10/2019
10

Goede service

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenhage - 27/10/2019
9

correcte verwerking van bestelling

Duidelijke website voor producten die ik zocht. Met goede prijs-kwaliteit verhouding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doesburg - 27/10/2019
10

Snel, goed geprijsd en betrouwbaar

Online besteld en afgerekend, twee dagen later kwamen de pakketjes keurig in de brievenbus. En... tegen een aantrekkelijke prijs. Zeer aanbevolen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 27/10/2019
8

Makkelijk en prettig

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en keurige afhandeling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elburg - 27/10/2019
9

Makkelijk, snel en heel voordelig!

Je moet tegenwoordig allerlei spulletjes hebben om je gebit beter te onderhouden. De producten van de online tandarts zijn makkelijk te vinden, snel geleverd en tegen uiterst scherpe prijs. Voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lochem - 24/10/2019
5

Communicatie

De aangegeven levertijd klopte niet en ook reactie binnen 3 uur, werd pas de volgende dag. Verder ben ik tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 23/10/2019
2

Communicatie is echt niet goed

Plaatste een bestelling. Meteen erna geannuleerd. Bestelling werd toch toegestuurd. Pakketje paste door de brievenbus. Boos bericht naar hun gestuurd. Kreeg na een poosje het antwoord dat er in hun communicatie iets niet goed was gegaan. Ik moest het pakketje maar terugsturen. Heb ik gedaan als onbestelbaar retour. Dit op 10 oktober. Tot op heden niks van die club vernomen. Waardeloos bedrijf. Ik heb besteld met betaalmiddel Klarna. Ze moeten aan deze instantie doorgeven dat de bestelling retour is gekomen. Gelet op de wijze waarop tot nu toe gecommuniceerd is, heb ik hier helaas totaal geen vertrouwen in. Voor mij nooit meer bestellen hier.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Heerlen - 23/10/2019
9

Uitstekend

Op advies van de tandarts daar tandenstokers besteld. Goede producten maar niet in verhouding wat betreft de prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- SCHALKHAAR - 18/10/2019
10

Doen precies wat ze beloven.

Komen beloftes na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ARNHEM - 18/10/2019
8

Goede levering van bestelde artikelen

Alle bestelde artikelen geleverd. Alleen jammer dat als je de artikelen besteld, niet weet wanneer ze geleverd worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- WADDINXVEEN - 17/10/2019
8

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elsloo - 17/10/2019
8

mooi product goede prijs

- 1 ster 'voor 21:00 besteld volgende dag in huis' werd een dagje later. producten waren wel gewoon op voorraad goed verpakt, goed product en goede prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- heerde - 17/10/2019
9

Goede en snelle afhandeling van de bestelling

Prijs kwaliteit is goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Olst - 17/10/2019
10

Lactona ragers voor een schappelijke prijs

Pleasure doing business 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 17/10/2019
8

Prima

Snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leeuwarden - 17/10/2019
10

Snel en accuraat

Prima assortiment en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxtel - 17/10/2019
9

Uitgebreide keuze, goede prijzen

Koop hier standaard mijn ragers. Beste prijzen, snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 17/10/2019
10

Top!

Snelle levering! Bovendien goedkoop
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almelo - 17/10/2019
10

Prima

Snelle levering, goedkoper dan ergens anders
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11/10/2019
9

Veel voordeliger dan in de winkel

Snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 10/10/2019
7

Heel goed

Duidelijke website en op tijd geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vogelenzang - 10/10/2019
8

goede prijs en snelle levering

de beste prijs die je vind, een uitgebreid assortiment en een snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schalkhaar - 08/10/2019
10

Snelle levering van het gewenste product

Beslist de moeite waard om indien nodig te bestellen via deze site.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 02/10/2019
9

Goed en vlot

Prima prijzen, vlotte en nette afhandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldermalsen - 02/10/2019
8

Bestelling en verzending ging prima. Na 3 dagen ontving ik de raggertjes.

De raggertjes zijn goedkoper dan bij de drogist, maar bij de drogist zitten er 7 Lactona raggertjes in een pakje. Bij de online drogist 5. Maar ondanks dat zijn ze online nog steeds goedkoper. Ik vind het metalen staafje van de raggertjes van Lactona slecht. Ze knakken snel om en dan kun je het raggertje weggooien. Zonde! De meegeleverde houdertjes helpen helaas niet. Ik krijg het raggertje er trouwens niet meer uit. Dus die dingen maar weggegooid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Burgum - 02/10/2019
10

Bezorgt op tijd de producten die ik heb besteld!

Bezorgt op tijd de producten die ik heb besteld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 02/10/2019
10

Duidelijke website, snelle levering, fijn bedrijf

Al meerdere keren iets besteld en nog nooit teleurgesteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 02/10/2019
10

Helemaal Top

Was op zoek naar Interprox conische raggers. Bij de Online tandarts waren deze voordelig op voorraad. Dus bestelling geplaatst & afgerekend. Twee dagen later lag de enveloppe met keurige pakbon op mijn deurmat. Chapeau Online tandarts, Keep on going. Met hartelijke groet, Maurice.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maastricht - 02/10/2019
10

Heel goed

Super!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 02/10/2019
6

snelle levering

tip: even op de site de typefout verbeteren nl werkadgen!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 30/09/2019
10

Goed!

Zeer snelle levering per post en makkelijk te bestellen. Ik kom hier zeker weer terug voor mijn volgende bestellingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 30/09/2019
10

Goede producten en een snelle service

Ik heb al 2 maal iets besteld . Snelle service en goede producten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VOGELENZANG - 29/09/2019
10

Mijn ervaring is zeer positief

De bestellingen worden snel afgeleverd , prima producten !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drachten - 29/09/2019
10

Snelle levering

Bestelde producten waren de volgende dag al geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Borne - 28/09/2019
10

Prima!

Snelle levering n betaalgemak. Ga hier vaker bestellen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 27/09/2019
10

Helder, duidelijk en snelle bezorging van het bestelde product.

Zie het bovenstaande.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Seesing - 27/09/2019
10

Lekker snel geleverd!

Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 27/09/2019
10

super snelle levering van producten

100% tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- vlissingen - 27/09/2019
10

Perfect en snel geregeld

Bestellen, betalen en klaar. Volgende dag thuis Svp geen reclame mail sturen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dokkum - 27/09/2019
9

Makkelijk bestelproces en snelle levering.

Makkelijk bestelproces en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oegstgeest - 27/09/2019
10

Prima!

Snelle levering en netjes verpakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 🏠 - 27/09/2019
9

Gemakkelijk, snel en goed

Bestellen is simpel, spullen worden snel geleverd en zijn van een goede kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 20/09/2019
10

Interprox 3mm tandenragers is een

Interprox 3 mm tandenragers is een goed product en wordt snel geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Katwijk - 19/09/2019
9

Snelle levering en goede klantenservice

Ondanks problemen met mijn betaling had ik de bestelling evengoed snel binnen. De klantenservice had ik via whats app benaderd. Werkte erg prettig. Was vriendelijk en professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bvk - 16/09/2019
7

Uitstekend

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 15/09/2019
9

Goede prijs, en goede service!

Scherp geprijst
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 14/09/2019
10

Snel geleverd!

Klein extraatje erbij gekregen! Nu ook erbij besteld, tevreden klant!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogvliet - 14/09/2019
9

Ik ben super tevreden!

Snel geleverd, goed verpakt, klein tubetje tandpasta als presentje, alles okè!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 13/09/2019
10

Snelle levering

Bestellen is gemakkelijk en een snelle levering van de artikelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ESCH - 12/09/2019
10

Duidelijk & Snel

Duidelijke website, direct terugkoppeling via mail en snelle brievenbus verzending!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 12/09/2019
6

verwarrende berichtgeving

bericht dat de bestelling afgehandeld is terwijl het meeste nog moet komen. Dit wordt goed gecorrigeerd maar blijft verwarrend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 11/09/2019
9

Altijd netjes bezorgd en goede producten, betrouwbaar!

Altijd netjes bezorgd en goede producten, betrouwbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 10/09/2019
6

Matige klantcommunicatie maar verder okay

Voor tweede keer op rij iets besteld en niet complete bestelling ontvangen. De eerste keer was het een foutje en heeft men nagezonden. De tweede keer bleek een deel van de producten niet op voorraad te zijn, en is een dag later nagezonden. Het zou enorm helpen als ze bij de eerste zending even een briefje hadden gestopt waar dat in stond. Dan had het overgekomen als een goede service. Nu denk je alleen "hèh, alweer niet compleet". Da's zonde want zo krijg je een negatief gevoel terwijl de bedoelingen om snel het eerste deel te versturen wel goed zijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vroegop - 10/09/2019
9

Snel volgens afspraak geleverd

Eenvoudige website. Alles werkt uitstekend. Snel en volgens afspraak geleverd. Producten conform verwachting. Prima dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 10/09/2019
10

Fantastisch

Binnen 1 dag geleverd brievenbus post
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elst - 09/09/2019
10

ik heb hele goede ervaring

ik hoef niet lang op mijn bestelling te wachten en de bestelling is makkelijk te plaatsen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- delden - 09/09/2019
10

Positief

Snelle afhandeling, kwalitatieve spullen, positieve ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoorn - 09/09/2019
8

Snelle, goede levering!

Snelle levering en tevreden over het product wat ik heb besteld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw Amsterdam - 07/09/2019
10

Uitstekende afhandeling

Als het overal zo goed geregeld zou zijn was ik een blij mens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 07/09/2019
7

Snelle service goed produkt

Raggers vanLactona en X Ribbon besteld. Snelle levering. En goed produkt voldoet aan wensen. Alleen kan er minder plastic als verpakking worden gebruikt ? Vast wel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 06/09/2019
8

Prima aanbod, snelle levering.

Degelijke webshop met ruim aanbod en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 06/09/2019
10

makkelijk en snel

Duidelijke site. Bestelling snel in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 06/09/2019
10

correcte afhandeling van mijn bestellng

snelle en betrouwbare levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- purmerend - 05/09/2019
10

Alsnog snelle levering

Goed product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HAELEN - 05/09/2019
8

Goede ervaring

Ik heb verkeerde ragers besteld omdat er bij het ene merk andere maten worden gehanteerd dan bij het andere merk. Ik had graag gezien dat dit duidelijk vermeld stond bij de ragers. Verder is de bestelling en het contact met de klantenservise vlot verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 05/09/2019
10

Snelle levering

Snel geleverd, duidelijke site top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 05/09/2019
9

Goedkoop en snelle levering

De bestelde producten had ik de volgende dag al via de brievenbuspost al in huis. Zeer goedkoop en originele producten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel-Enschot - 05/09/2019
10

goede kwaliteit

De prijs is heel redelijk ten opzichte van anderen en snelle verzending. Ik ben heel tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwstadt - 05/09/2019
8

Top levering

Snel en correct geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schaijk - 04/09/2019
10

Positief

Komen na wat ze beloven op site...
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogeveen - 31/08/2019
10

Niets op aan te merken

Super snelle service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dokkum - 31/08/2019
6

Snelle levering

Snelle levering, maar blijft prijzig.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hoofddorp - 30/08/2019
10

Netjes optijd, producten voldoen altijd aan de eisen

Makkelijke bestelpagina, goede ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk - 29/08/2019
10

Goede producten, snelle levering

Goede prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 27/08/2019
8

Goed

Goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 26/08/2019
8

Prima

Alles netjes ontvangen en nog een kleine attentie ontvangen vanwege een nalevering. Ben er heel blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tiel - 24/08/2019
8

Keurig afgeleverd zoals beloofd.

Levering zoals het standaard bij alle webwinkels zou moeten zijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 23/08/2019
10

Prima!

Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19/08/2019
10

Afspraak bezorging klopt niet

2de Bestelling besteld en in goede orde ontvangen en zelf goedkoper dan ergens anders : ) De bestelde artikelen waren keurig verpakt dus wij bestellen volgende keer weer bij de onlinetandarts 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 31/07/2019
1

Beneden ieder pijl geen ster waardig

Volkomen waardeloos. Zeker 2 maanden geleden bestelling geplaatst en nooit wat gehoord. En nu wilt u ineens een beoordeling?
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Almere - 30/07/2019
10

Prima, snelle levering

Ik ervaar een snelle levering en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Gelukkig kan ik hier artikelen bestellen die niet in de reguliere winkels liggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 30/07/2019
9

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Simpel te bestellen. Duidelijke website. Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wierden - 28/07/2019
4

Redelijk

De levering duurde veel langer dan aangegeven op de web-site. Men verpakt de ragers van 10 stuks in een zakje ipv van 5 stuks in een zakje. Bij ontvangst denkt men dan dat er te weinig is ontvangen. Na een mailbericht aan het bedrijf ontvang je het bericht dat men 10 jagers in een zakje verpakt om het gebruik van plastic te verminderen. Dit is een goed idee, maar waarom geen vermelding op de web-site?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 26/07/2019
9

Goede producten tegen scherpe prijs

Kreeg eerst niet alles geleverd, maar restant volgde twee dagen later, de artikelen zijn zoals op de site beschreven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALMERE - 25/07/2019
10

Makkelijk, snel en zorgvuldig!

Alleen maar positief over De Online Tandarts.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22/07/2019
10

Duidelijke site en vlotte afwerking, Top!!

Mijn ervaring met "De Online Tandarts", is geweldig!! Ik maakte voor het eerst gebruik van de site, vind alles duidelijk en overzichtelijk, een bestelling geplaatst die snel en goed verzorgd afgeleverd is. Ik ben heel tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 21/07/2019
10

Uitstekende klantenservice

Er was een foutje in de aantallen van de levering geslopen, na reclamatie binnen 24 uur aanvullende levering bezorgd gekregen. Zeer tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 20/07/2019
9

Zeer tevreden

Goede producten voor een goede prijs. Bezorgproces probleemloos verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Abcoude - 19/07/2019
9

Gewoon goed

Sterke en duidelijk website, goed prijsnivo, snelle levering. Doen wat zeggen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OUD-BEIJERLAND - 19/07/2019
9

Snel, goede communicatie en interessante prijs

Zeer concurrerende prijzen en ze doen precies wat ze zeggen... Chapeau!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haastrecht - 15/07/2019
10

top!

snel en simpel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarle Nassau - 14/07/2019
10

Voordelig en goed

Floss besteld van Johnsson , die in de winkel veel duurder is. Snelle levering en goed verpakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 'S-HEERENBERG - 14/07/2019
10

Goede en snelle levering!

Ik had div ragers besteld. Was snel en goed bezorgd! Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 13/07/2019
9

Snel

De bestelling, ragers, Was er binnen dagen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 13/07/2019
10

Gemakkelijk, snel besteld en geleverd.

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 12/07/2019
10

Goed

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 04/07/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 02/07/2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding.VerbeterpuntenLeveringen kunnen ook best bij buren worden afgegeven. Nu moest bezorger twee keer komen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 01/07/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenBestelprocedure duidelijk, snelle levering, acceptabele prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lottum - 01/07/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenPrecies wat ik nodig had. ToppieVerbeterpuntenHet mag van mij sneller binnen komen, ik ben 24 uur levering gewent dus verwent
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 29/06/2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 27/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenHeldere website; Grote keuze; Mooie aanbiedingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlissingen - 27/06/2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

VerbeterpuntenBestelling op de aangegeven tijd aanleveren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 25/06/2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspuntenheldere communicatie goede afspraken snelle leveringen goede kwaliteit productenVerbeterpuntennogal hoge verzendkosten bij (kleine) bestellingen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- goirle - 24/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veendam - 23/06/2019
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenVeel keuze, goede prijsVerbeterpuntenBelofte levertijd nakomen. Duurde 4 dagen ipv 1 dag
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 22/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnel, duidelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 21/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntenbestel proces heel makkelijk, bezorging naar verwachting, product naar verwachting
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 21/06/2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenGoede serviceVerbeterpuntenGeen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilvarenbeek - 20/06/2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenMakkelijke site en snelle service.VerbeterpuntenDe plasticverpakking achterwege laten. Of vervangen door iets wat milieu vriendelijker is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Appingedam - 19/06/2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenOverzichtelijk aanbod, goede prijs/kwaliteit, en snelle levering!VerbeterpuntenAanbod uitbreiden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alphen aan den Rijn - 19/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 18/06/2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 18/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenDoet alles wat beloofd is.VerbeterpuntenThuisbezorgen komt niet altijd uit, ook afhaalpunt aangeven met bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 18/06/2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenDuidelijke site, snelle levering en goede info over staat van levering.VerbeterpuntenHouder voor rager is een beetje knullig, houdt de rager ook niet denderend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vorden - 17/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenSnelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstrrdam - 17/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenLage prijs, snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16/06/2019
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenNa een gestelde vraag over mijn bestelling, werd mijn vraag binnen zeer korte tijd beantwoord!VerbeterpuntenNiet van toepassing
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 16/06/2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnel en doeltreffend en fijn.VerbeterpuntenNee hoor
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 16/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntenzeer snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- haaften - 16/06/2019
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenBetaalbare producten Uitgebreid assortiment Snelle leveringVerbeterpuntenEr was onduidelijkheid over de datum van bezorging; in de bevestigingsmail stond een andere vermeld dan op de track & trace pagina. Ik heb hier toen in een e-mail naar geïnformeerd, maar kreeg geen reactie. Uiteindelijk werd de bestelling toch een dag later bezorgd, omdat de bezorger 'vertraging had opgelopen'. Op de track&trace pagina werd vermeld dat hij 'zijn best zou doen' alsnog de bestelling die avond te bezorger. Ik heb nog tot tien uur gewacht, omdat de status niet werd aangepast en hij dus kennelijk nog steeds onderweg zou zijn. Wat ik betwijfel. Dat is dus wel een punt van kritiek. Graag de volgende keer meer duidelijkheid over de bezorging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 16/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspuntenvlotte levering en discreet verpakt en verzonden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 15/06/2019
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

PluspuntenGeleverd wat ik besteld heb. Goede prijs.VerbeterpuntenPlannen leveren slecht. Wordt levertijd afgesproken dat ik thuis moet zijn terwijl product door de brievenbus kan. Ook nog 1 dag later geleverd en werd inderdaad door brievenbus geduwd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beel - 14/06/2019
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

PluspuntenSnelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 14/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

PluspuntenHoudt klanten goed op de hoogte via email qua status levering, website is duidelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 14/06/2019
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- 13/06/2019
673 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10
×
×

Winkelmand