Hieronder lees je wat onze klanten van ons vinden in de meest recente reviews. De reviews worden onafhankelijk verzameld door Kiyoh, zodat je zeker weet dat het echte meningen zijn van echte klanten! 

8.9
10

prima webwinkel en de goedkoopste

Gelukkig keek ik nog evn op deze webwinkel voor ik mijn Lactona ragers ging bestellen. Veruit de goedkoopste!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 17/03/2020
2

Omschrijving klopt niet

Tandenstokers besteld. Zou geen geur of smaak aan zitten. Althans dat staat niet vermeld bij de productomschrijving. Maar er zit wel degelijk een sterke munt geur en smaak aan. Jammer.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Leeuwarden - 16/03/2020
10

Prima

ruime keuze, niet duur en snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 16/03/2020
10

Makkelijke website en snelle levering

Snel product gevonden en gelijk Nasr het weekend bezorgd door de brievenbus
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stein - 16/03/2020
10

Super snelle levering

Vrijdag naar de tandarts geweest. Hij adviseerde Tepe tandenstokers. Direct besteld, zaterdag in de brievenbus goed verpakt. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 16/03/2020
10

Snelle levering

Goeie online shop met uitgebreid assortiment aan tandverzorgings producten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geldrop - 15/03/2020
7

Snelle bezorging

Dag na mijn bestelling had ik het al binnen. Alleen zijn de verzendkosten hoog voor brievenbuspost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 15/03/2020
10

Duidelijke website snelle levering!

Afgelopen week e.a. bestelt op de website. De website is overzichtelijk duidelijke uitleg ook bij de producten! Levering was ook nog eens lekker snel! De volgende dag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brielle - 15/03/2020
10

Netjes verpakt en snel geleverd

Ik hoefde er niet voor thuis te blijven, gewoon verpakt in 2 pakjes.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 15/03/2020
6

Alles gekregen, helaas veel te laat

Levering werd zonder bericht hierover een week te laat geleverd, pas na een app kwam er reactie. Jammer, want de levering was verder compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwstadt - 15/03/2020
10

Goedkoper en goed kwaliteit.

Goedkoper en goed kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 14/03/2020
8

.

Prima verzorgt,dank jullie wel. Henk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roelofarendsveen - 14/03/2020
2

Geen communicatie.... levering veel te laat

Daar heb ik geen zin meer in. Eens maar nooit meer.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Spanbroek - 13/03/2020
10

Prima webwinkel

Vlotte levering, goede prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Echt - 13/03/2020
10

Super

Heel goedkoop, wist niet dat het zo goedkoop kon
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 13/03/2020
9

Snelle levering

Prima product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Velserbroek - 13/03/2020
8

Goed verzorgd

Snel bezorgd top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk ZH - 13/03/2020
10

..........................

........................................
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 12/03/2020
10

Snelle en correcte levering

Doet wat men belooft
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 12/03/2020
1

Bestelling na iets meer dan en week nog niet geleverd, mails blijven onbeantwoord

Geen goede ervaring. Bestelling was voor de eerste en ook gelijk voor de laatste keer. Bestelde product na iets meer dan en week nog niet geleverd en mails worden niet beantwoord. Het kan natuurlijk zijn dat het leveren wat langer duurt maar neem dan de moeite om een mail te beantwoorden. Slechte service en voor mij en slechte ervaring. Eens maar nooit meer.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Katwijk zh - 11/03/2020
8

Klasse

Eerste bestelling volgende dag thuis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 11/03/2020
8

mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 11/03/2020
10

Prima prijs en de volgende dag zoals beloofd geleverd

Prima prijs en de volgende dag zoals beloofd geleverd via brievenbuspost. Verzendkosten worden prima inzichtelijk gemaakt. Verder niets op aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 11/03/2020
9

Goedkoop snelle levering

Snelle en correcte levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- den haag - 10/03/2020
10

Snel en accuraat

Goedkoper dan elders en de juiste producten daags na bestelling geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilvarenbeek - 10/03/2020
10

Snelle service!

Op vrijdag heb ik mijn bestelling geplaatst en de volgende dag lag het pakketje al in mijn brievenbus. Supersnel dus, top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 09/03/2020
10

Mooie prijs, snelle levering!

Ze beloven niets te veel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loo - 09/03/2020
8

Bestelling is snel geleverd en de bestelde ragers doen hun werk goed.

Dit is mijn 1e ervaring met De Online Tandarts. Ik ben tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 09/03/2020
9

Alles prima

Het bestellen , de produkten en de levering gebeurde gewoon zoals het hoort : snel en prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 09/03/2020
9

goede prijs

reële prijs en snel geleverd .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- zevenaar - 08/03/2020
5

Product wel ontvangen maar na extreem lang wachten.

Ik had mijn producten voor 21.00 uur besteld. Dus verwachten ze de volgende dag. Na een week had ik nog niets ontvangen en heb ik ze gemaild. Als reactie kreeg ik te horen dat mijn product op het moment niet op voorraad was. Maar begin volgend week binnen zou komen. Ik mocht kiezen een paar dagen wachten of mijn geld terug. Ik koos voor een paar dagen wachten. Maar uiteindelijk duurde het nog bijna 2 weken voor ik het product ook werkelijk had.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 07/03/2020
10

Goedkoop en snelle levering

Was makkelijk te bestellen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 07/03/2020
9

de gevraagde artikelen, correct afgeleverd

Ik hen meerdere malen een bestelling geplaatst, en altijd naar tevredenheid ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Helder - 07/03/2020
6

Uiteindelijk komt het goed

Op zaterdag mijn bestelling gedaan, geen bevestiging gekregen. Op maandag kreeg ik een mail dat de bestelling verstuurd was, maar op vrijdag kreeg ik de bestelling pas binnen.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Wateringen - 06/03/2020
9

netjes en snel afgehandeld, alleen versturen duurde 3 dagen, voor mij trouwens geen probleem.

netjes en snel verwekt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- lochem - 06/03/2020
8

Prima, makkelijk en snel

Prima, makkelijk en snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 06/03/2020
9

Snelle en goede levering

Artikelen die ik besteld had de volgende dag reeds in de bus. Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Westerbork - 06/03/2020
10

Snelle levering

Toen ik erachter kwam dat ik nog maar 1 tandenstoker had, gelijk een bestelling geplaatst, op de overigens zeer overzichtelijke website en de volgende dag lag mijn nieuwe voorraad tandenstokers al in de brievenbus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 06/03/2020
8

Levering prima maar niet zo snel als beloofd

Bestelling verliep prima maar op de website staat dat er de volgende dag bezorgd zou worden. Dat duurde enkele dagen maar we hadden geen haast.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 05/03/2020
10

Snel en goede prijs

Goede spullen snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 05/03/2020
10

Snel in huis en prima prijzen!

Scheelt een bom duiten met de reguliere winkels. Logisch maar centen zijn centen en ik geef ze liever uit waar ik dat wil 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NVB - 05/03/2020
8

Snel en compleet

De bestelling werd snel verwerkt en het pakketje was compleet.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 05/03/2020
10

Uitstekende snelle service

Prima service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- nijmegen - 05/03/2020
1

Heel erg slecht

Week geleden heb ik mijn bestelling gedaan maar nog steeds niet ontvangen Op de site staat binnen 1 werkdag bestelling thuis, volledig onzin verhaal!! Nu zit ik te denken hoe mijn geld terug moet krijgen Ik zal het zeker afraden bij vriendenkring
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Kebap - 04/03/2020
10

prima

goed en snel en correct geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 04/03/2020
10

snelle levering, goed verpakt

snelle levering en goed verpakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- franeker - 04/03/2020
10

Snel, gemakkelijk en niet te duur

In de middag besteld, de volgende ochtend al binnen. Kon meteen gebruik maken van een kortingsactie, dus helemaal mooi 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 03/03/2020
10

Snelle levering

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Deventer - 03/03/2020
1

Voor 21 uur besteld, de ander dag in huis? Niet echt dus

Als een bestelling te laat is en dat kan gebeuren, zou het fijn zijn als je daar een melding van zou krijgen via email, maar helaas moet ik mezelf maar afvragen waar het uithangt.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Oudenbosch - 02/03/2020
10

Goed, Beter, Best!

Eerste keer en gelijk GOED!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 02/03/2020
10

Goeie prijs en snelle levering !

Wat ik gekocht heb was een stuk goedkoper dan in de winkel, en het was de volgende dag keurig verpakt in huis. Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruinen - 02/03/2020
7

Too

......
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 02/03/2020
9

Erg tevreden.

Ik had veel spullen besteld. De spullen werden in 2 grote enveloppen verstuurd in plaats van een doos. Erg slim! Ik was niet thuis toen de spullen geleverd werden. Nu hoefde ik niet bij de buren mijn pakket ophalen, want de enveloppen passen gewoon door de brievenbus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 02/03/2020
9

Snelle levering

Had het de dag erna in huis
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 02/03/2020
10

20:58 besteld, volgende dag in huis!

supersnelle levering en goede prijs!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmon - 02/03/2020
1

slecht

i didnot recieve my order yet..so to bad.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Silvolde - 01/03/2020
9

Top

Assortiment bevat ook weinig gangbare producten en levering is gewoon super snel. Dus top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 01/03/2020
9

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijke site en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goor - 01/03/2020
9

Goede en snelle servce

Na een bezoek aan de tandhygieniste had ik ragers nodig. Aangezien deze ragers een aparte maat hebben, waren deze niet in de winkel te koop. Gelukkig is het arsenaal van De Online Tandarts zo groot, dat ze deze wel hebben. Snel besteld en snel gekregen. Prima service voor een schappelijke prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hillegom - 29/02/2020
10

Goed......!!!

Ruime keus in soorten ragers en verpakkings hoeveelheden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- H’lem - 29/02/2020
8

Het was goed

Ik was tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 29/02/2020
9

prima service

Snelle levering, goede communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gennep - 29/02/2020
10

Uitmuntend

Zeer snel geleverd prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ruurlo - 29/02/2020
10

Duidelijke site met leverbare producten, goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Kan er van alles over zeggen, maar laat ik gewoon samenvatten met: "een aanrader".
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 29/02/2020
8

Scherp geprijsd en snel geleverd

Goede omschrijving en illustraties van de ragers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist - 29/02/2020
10

goed

prima, snel geleverd en netjes. Aanbeveling voor iedereen. prijs is ook mooi
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 29/02/2020
9

Prima producten naar verwachting

Geen commentaar op de producten en de leveringstijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 27/02/2020
7

Eenmaal besteld als vanzelf

Ik vond de zoekfunctie (ik zocht ragers) niet heel uitgebreid. Duuurde daarom even. Makkelijk zou bv zijn om op mm te kunnen selecteren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 27/02/2020
10

Een goede en snelle service!!

Duidelijke site, makkelijk bestellen en een snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 27/02/2020
8

Vlotte bezorging en vlotte reacties

Binnen 2 dagen eerste deel. En na 2 dagen tweede deel. Is oké!!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Capelle - 27/02/2020
7

Tevreden

Site duidelijk Overzichtelijk Bestelling keurig afgeleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 27/02/2020
10

prima product, erg snel en correct geleverd

voor herhaling vatbaar
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wageningen - 27/02/2020
10

Prima

Mijn eerste online tandarts, prima verlopen goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 27/02/2020
10

Netjes en snel geleverd!

Mijn bestelling is netjes en erg snel geleverd. Niets op aan te merken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tegelen - 27/02/2020
1

Niet goed. Heb spullen gekocht die in de winkel veel goedkoper zijn. Tandpasta scheelt 50 cent per t

Heb spullen gekocht die in de winkel veel goedkoper zijn. Tandpasta scheelt 50 cent per tube. Tongachrabber scheelt zelfs 4 euro!!!! Dus voor mij was dit de laatste keer.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Vlaardingen - 26/02/2020
9

Online Tandarts is scherp geprijsd, supersnel met heel ruim assortiment

Ik bestel al geruime tijd met plezier bij Online Tandarts omdat ik weet dat de service, prijs en het assortiment ongeëvenaard goed is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 26/02/2020
1

slecht

waarom slecht, je koopt iets dat voor een bepaalde tijd wordt besteld de volgende dag wordt geleverd. Na een aantal dagen niets ontvangen stuur je een mail en daar kimt geen antwoord op. Weer een paar dagen later ontvang je eindelijk antwoord met "het door U bestelde artikel was in backorder". Dat had je mi.i ook meteen kunnen antwoorden. Eindelijk wordt het dan geleverd is het een verkeerd artikel. Weer gemaild en weer niet direct een antwoord. Heel jammer
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Enschede - 25/02/2020
5

Bestelling prima levering product niet goed

Bestelling en aflevering prima, alleen de verkeerde kleur ragers ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 25/02/2020
10

Top

Zeer snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hellevoetsluis - 25/02/2020
10

Prima!

Snelle service, kon door brievenbus dus gewoon erg makkelijk!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- KOUDEKERK AD RYN - 25/02/2020
8

Bestelling helaas later ontvangen, maar verder ok.

prima product, maar wel pas paar dagen later ontvangen dan beloofd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrechtse heuvelrug - 24/02/2020
10

Snel en goedkopp

Makkelijk bestellen en de volgende werkdag in huis. En stukken goedkoper dan in de winkel Heel blij mee!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 24/02/2020
10

Goede prijs/kwaliteit

In een aanbieding is de prijs netjes. Producten zijn van goede kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 24/02/2020
8

Snel en efficient

Prijs kwaliteit goed en snel in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den haag - 24/02/2020
9

Perfect

Goede en snelle aflevering van de bestelling, goede communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosteland - 24/02/2020
8

Goede snelle levering

Oke
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwijndrecht - 24/02/2020
10

Goede prijs - kwaliteit

Met korting 50 ragers aangeschaft voor € 20,--. Volgende dag geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 24/02/2020
8

All good

Found what I was looking for & at a good price. The delivery arrived on time. So, all good 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 24/02/2020
10

Goed geregeld.

Nadat ik de verkeerde ragers opgestuurd had gekregen, is daarna alles prima en zeer snel opgelost. Uitstekende service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Grolloo - 23/02/2020
10

Snel en vlot

Uitgebreid aanbod, vlotte levering kortom prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - 23/02/2020
8

Eenvoudig en betrouwbaar.

Eenvoudig bestellen en werd op tijd geleverd. Makkelijk betalen met Paypal. Toch aanbiedingen bij anderen in de gaten houden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rhenen - 23/02/2020
8

prima in orde zoals het hoort

n.v.t.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 23/02/2020
10

Hele vlotte levering

Gunstige prijzen en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 23/02/2020
10

Prima leverin

Correct en snelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Posterholt - 22/02/2020
9

Prima, snelle levering.

Snelle levering,uitgebreid assortiment, goede prijs- kwaliteit verhouding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 22/02/2020
10

Uitstekend

Goede kwaliteit Interprox plus, lage kosten en uitstekende service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eindhoven - 22/02/2020
10

Gemakkelijk besteld en met zorg bij mij afgeleverd.

Bestelde en werd volledig op de hoogte gehouden tot aan de levering. Punctueel en zorgvuldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22/02/2020
8

lekker snelle levering

nvt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 21/02/2020
10

fantastisch !

Hele snelle levering van Uw producten ! Beveel ik eenieder aan ! Groet Joep
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voerendaal - 21/02/2020
4

Levering veel te laat

Heb op 3 feb 2020 besteld en betaald, kreeg op 13 februari t pakketje pas binnen
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Amsterdam - 20/02/2020
10

geweldig

de tandarts online is geweldig spullen besteld en op tijd gekregen, zou het iedereen aanbevelen, ik ben zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 20/02/2020
10

Goede prijs, snelle levering!

Perfect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerde - 20/02/2020
10

Snel en goed.

Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravenhage - 18/02/2020
10

Super snel en makkelijk

Netjes makkelijk bestelling en snel levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oost Souburg - 17/02/2020
9

Zeer snelle levering

Op de webwinkel gewezen door de mondhygienste. Mijn ragers uitgezocht, besteld en de volgende dag al in huis. Goed zo!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 'S-GRAVENDEEL - 17/02/2020
10

Snelle goede aflevering

Makkelijk via internet bestellen en de volgende dag in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Blokker - 17/02/2020
4

niet best

mijn bestelling was maar 50% correct, de gemengde pak raggers had groen moeten zijn
Zou je ons aanbevelen? Nee
- haarlem - 16/02/2020
8

snel en duidelijk (op de pc, niet op telefoon en tablet) goede artikelen, aanvaardbare prijs

Op de pc heel gemakkelijk bestellen, op de telefoon en tablet is dat heel moeizaam en voor verbetering vatbaar! Gelukkig heeft de online tandarts de merken die ik prefereer allemaal in huis, de levering is snel, volgende dag in huis!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Huizen - 16/02/2020
10

Goede producten

Niets te klagen en redelijk snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALPHEN AAN DEN RIJN - 16/02/2020
6

Goed

Mijn bestelling kwam 3 dagen later
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 16/02/2020
10

Zeer snelle levering, prima prima!

S’avonds besteld en aan het eind Van de volgende dag had ik alles in huis! Geweldige service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord - 15/02/2020
10

Snelle levering, prima verpakt

Vlotte levering, makkelijk bestellen, goed verpakt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 15/02/2020
9

Geweldig

Snelle levering en een goede prijs en een duidelijke te zoeken op internet
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amerongen - 15/02/2020
10

prima service

Snelle levering en goede website
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 15/02/2020
9

Prima

Snel en adequaat.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 15/02/2020
8

Telefonisch goed bereikbaar en goed advies gekregen

Oral B zelf op geen enkele manier te bereiken maar uiteindelijk bij deze winkel terecht gekomen. Alle producten keurig afgeleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 15/02/2020
10

Goede service en snelle levering

Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 14/02/2020
9

Goed

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veldhoven - 14/02/2020
8

Goed

Ik had de bestelling niet volledig ontvangen, maar via watsapp was het binnen no time geregeld. dus ben daar wel blij mee. Goede service en producten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- s - 14/02/2020
10

Zeer goed ervaring. Uitstekende service

Erg overzichtelijk bestelproces. Duidelijke communicatie! Door een fout van mijn kant is het pakketje de verkeerde kant op verzonden. Dit hebben zij, ondanks dat het mijn fout was, heel netjes opgelost en heb mijn bestelling (welke erg scherp geprijsd was, net verpakt en zoals besproken geleverd) toch nog ontvangen. Kan ieder ander adviseren hier te bestellen. Chapeau.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmen - 14/02/2020
9

Goed

Bestselling vlot verlopen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 14/02/2020
5

Goed product, te lange levering

Product ziet er goed uit. Jammer dat de levering dagen te laat was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 's-Gravendeel - 13/02/2020
7

Is prima gegaan

Eenvoudig en simpel mijn bestelling gedaan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HILVERSUM - 13/02/2020
9

uitgebreid assortiment en snel geleverd

Ik vond precies wat ik vond (diverse soorten Lactona ragers gripzak easydent) die snel werden bezorgd. Ondanks dat de gripzakjes in een kleine bubbelenvelop zaten kwamen deze prima aan (niet verbogen).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landgraaf - 13/02/2020
8

Prima service!!

Prima service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harlingen - 13/02/2020
10

Snel& betrouwbaar

Zoals beloofd op de site voor 21.00uur besteld morgen in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 13/02/2020
10

snelle levering, helemaal goed.

ragers besteld en de volgende dag netjes in de brievenbus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- dongen - 13/02/2020
9

Snelle en correcte behandeling van de bestelling.

Bij deze eerste bestelling was ik blij verrast te merken, dat zonder veel poespas alles op rolletjes ging. Binnen zeer korte tijd kon ik vertrouwd betalen en volgde de bestelling binnen de aangegeven tijd. Ik zal hier zeker meer gebruik van maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 13/02/2020
10

Doen wat ze beloven!!

Ik ga hier vaker bestellen. Ze doen wat ze beloven. Vandaag besteld is morgen geleverd. Super!! En ze hebben precies wat ik nodig heb. Das ook mooi meegenomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarle - 13/02/2020
10

Correcte snelle levering.

Duidelijke website. Goede prijs. Snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ridderkerk - 13/02/2020
5

Product oké. Klantenservice barslecht

De producten zijn oké. Maar als ik voor 21:00u bestel wil ik mijn bestelling ook de andere dag hebben. Immers, afspraak is afspraak. Ik heb de volgende dag direct een mailtje gestuurd, maar wacht nu nog op antwoord. Dit terwijl de site aangaf mijn mail te hebben ontvangen en ik binnen 1-3 dagen antwoord zou krijgen. De producten heb ik uiteindelijk twee dagen later pas ontvangen. Verwacht je niet van een serieus ondernemer.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Spijkenisse - 12/02/2020
8

Bestelling correct en op tijd

De bestelling die ik heb gedaan is helemaal correct afgehandeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tienhoven - 12/02/2020
9

Snelle levering goede prijs

In eerste instantie zat er 1 leeg zakje tussen maar dit is na een bericht van mijn kant direct nagezonden. Zeer tevreden over deze opvolging
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 12/02/2020
10

Snelle levering

Overzichtelijke site en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 12/02/2020
8

De produkten van Deonlinetandarts waren prima, de koeriersdienst slecht

De produkten van Deonlinetandarts werden goed verpakt geleverd. De koerier heeft niet aangebeld (ik was thuis de hele tijd dat afgeleverd zou worden) maar het pakje open en bloot achter een bloembak naast de voordeur geplaatst, waar ik het de volgende dag 'smiddags pas zag liggen. Er was geen berichtje achtergelaten in de brievenbus.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heesch - 12/02/2020
10

Goede service, snelle levering

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Goede prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch - 12/02/2020
10

Snelle, uitstekende service.

Wat vermeld wordt, de ene dag bestellen en de andere dag leveren, wordt waargemaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda - 11/02/2020
9

Fijne service

Er was een klein probleem met mijn bestelling. De communicatie via Whatsapp ging makkelijk en het probleem snel hersteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 11/02/2020
2

Ik heb niks ontvangen

Ik heb nog steeds niks ontvangen , duurt wel erg lang
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Koog aan de zaan - 10/02/2020
10

Snel efficiënt betrouwbaar.

Uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunschoten - 10/02/2020
10

Makkelijk en snel

Gebruikersvriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwkoop - 10/02/2020
10

Goed product,snel (heel snel) geleverd

Makkelijke site, duidelijk redelijke prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Malden - 09/02/2020
9

Betaalbare kwaliteit.

Normaliter betaal ik voor ragers van Lactona in de winkel € 4,99. Bij de online tandarts waren ze in de aanbieding. Meteen 10 pakjes besteld. Zelfs inclusief verzendkosten (€ 2,95 voor brievenbuspost)was ik de helft goedkoper uit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 09/02/2020
10

Prima

Snelle en nette levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woerden - 09/02/2020
10

Een efficiënte, praktische site en levering.

Efficiënte, zakelijke site. Snelle levering van de producten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 08/02/2020
10

Supersnelle levering!!!

's Middags laat besteld, volgende ochtend om 10.15u het pakket in huis. Hulde!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wilnis - 08/02/2020
10

Goede prijs, prima afhandeling na foutje levering

Snelle levering. 2 producten besteld, 1 product was fout geleverd. Contact via WhatsApp gaat snel, dag later het juiste product ontvangen. Even vervelend bij openen pakket, maar binnen 24 uur hadden ze het opgelost. Prima dus. Goede prijs voor tandenragers vergeleken met vele andere sites en webwinkels.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waddinxveen - 08/02/2020
10

zonder problemen bestellen,en snelle levering.

zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- alkmaar - 08/02/2020
6

Snelle levering, helaas geen keuze in afleveradres of tijdstip

De levering was compleet, maar niet zoals beloofd de volgende dag. Omdat je geen afhaalpunt kunt selecteren zoals b.v. Post NL is het pakketje een dag later dan beloofd bij mijn buren bezorgd. Ik hoor graag van jullie of je ook kan laten bezorgen op een afhaalpunt; het voordeel hiervan is dat je zelf je tijdstip van afhalen kunt bepalen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Helmond - 08/02/2020
5

Wisselende ervaring

Assortiment zeer compleet. Levering snel. Op het blak van klantenservice nog veel te leren. Reactietijd erg traag (soms dagen bij whatsapp), administratie ook traag. Uiteindelijk alles opgelost. Check heel goed je bestelling in de webshop voordat je daadwerkelijk bestelt. Als ze de service op orde krijgen wordt mijn matige beoordeling snel 4 of 5 sterren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Winsum - 07/02/2020
10

Top en supersnel

Supersnel en correct
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstenrade - 07/02/2020
10

Goed product, prettig geprijsd en snel bezorgd

Zeer tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Appingedam - 07/02/2020
7

Goede artikelen voor een redelijke prijs

De site via mijn IPhone is niet makkelijk. Diverse malen stond er een verkeerd aantal in mijn winkelmanager. Uiteindelijk van een artikel een groter aantal dan ik van plan was gekocht. Wel snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 07/02/2020
6

Eerst dramatisch slecht, daarna in orde.

Bestelde zending kwam op beloofde dag niet opdagen. Ook de dagen daarna niet. Op e-mails werd niet gereageerd. Ook Whatsappjes werden niet beantwoord. Uiteindelijk kwam er plotseling bericht wanneer de bestelling nu geleverd zou worden. Dat gebeurde inderdaad. Zending dus na veel moeite toch gekregen. BEN NIET ECHT BLIJ MET DE KEUZE VAN ONLINE TANDARTSSHOP.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Horn - 07/02/2020
10

Prima&snelle service

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Lochem - 07/02/2020
10

Snelle levering

Goede producten en zeer snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 06/02/2020
9

Perfect

Tandenstoker werkt perfect
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Burgum - 06/02/2020
9

makkelijk bestellen en snel geleverd

makkelijk bestellen en snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rosmalen - 06/02/2020
9

snel geholpen

onmiddellijk het bestelde ontvangen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordrecht - 06/02/2020
7

Prima producten

Producten zijn prima, de site is alleen lastig in gebruik op een mobiele telefoon. Daarnaast erg veel spelfouten op de website, waardoor het lijkt alsof het een phising site is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - 06/02/2020
10

Goede producten tegen een een prima prijs en snel in huis

Uitstekende prijs / kwaliteit bij deze webshop en bovendien snel geleverd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schin op Geul - 05/02/2020
10

Prima service

Snelle afhandeling, duidelijke informatie, ik beveel de online tandarts zeker aan bij anderen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 04/02/2020
10

Supersnelle levering !

Supersnelle levering !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Honselersdijk - 04/02/2020
9

Goed en snel

Bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Zeer tevreden met het product en de supersnelle afhandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ede - 04/02/2020
10

Korrekt, professioneel, betrouwbaar.

Oorder geplaatst, betaald, binnen 24 uur geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen - 04/02/2020
7

goede prijs, alleen niet de volgende dag in huis

goedkoop, maar had gerekend op volgende dag in huis. Dat ging mis (zat voor niets te wachten omdat in de mail stond "verwacht op die en die datum en tussen dat en dat tijdstip") en dan blijkt het teveel gedoe om direct contact te krijgen met de online tandarts: app downloaden of een mail waar je maximaal 3 dagen op antwoord kunt wachten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 04/02/2020
6

Nvt

2-2-20 nog niets ontvangen .?????
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 03/02/2020
7

Snelle goede service

Duidelijke we site en prima levering tegen een scherpe prijs
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - 03/02/2020
10

super snelle levering

Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend al in huis. Bedankt. Super
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Someren - 03/02/2020
10

Breed assortiment, scherpe prijzen en goede levering

Paar keer besteld; goed assortiment en scherpe prijzen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 03/02/2020
10

fijne webshop

snelle levering en via de app snel antwoord gehad omdat ik iets niet kon vinden .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- wilp - 03/02/2020
9

goede ervaring

Vlotte levering, mijn volgende bestelling komt eraan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zoetermeer - 03/02/2020
8

Snelle en goede service.

Snelle en goede service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gouda - 03/02/2020
8

Goed!!!

De site om te bestellen is duidelijk, de aflevering is goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 03/02/2020
2

Verkeerde produkt afGeleverd (3-8 mm ragers ipv 7-11 mm)

Zie biven
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hilversum - 02/02/2020
2

Slecht

Niet volledig opgestuurd wat besteld en betaald is. Meerdere keren gemaild en toegezegd dat het ontbrekende opgestuurd zou worden maar niks meer ontvangen. Zijn het toch nog prijzige ragers geworden! Jammer.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Weert - 02/02/2020
10

Fijne webshop

Bestellen gaat eenvoudig. Snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 02/02/2020
8

Goed

Snelle levering. Absoluut niet de goedkoopste maar wel de enige waar ik alle maten kon bestellen. Als ik maar een maat nodig had gehad waren er meerdere aanbieders die goedkoper waren. In dit geval voor gemak gegaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecbt - 02/02/2020
9

Prima in orde

Geen probleem alles in orde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den oever - 02/02/2020
8

Goed

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Made - 01/02/2020
7

Snelle en adequate levering

Nakomen wat op de site staat
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Waspik - 01/02/2020
8

Prettig

Overzichtelijke site, eenvoudig besteld en op tijd mijn pakketje via de brievenbus ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 01/02/2020
10

Duidelijk, snel en goed geïnformeerd over de status

Gewoon een heldere duidelijke site. Met goede en snelle levering en procesupdates. Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 01/02/2020
10

Uitstekende

Uitstekend
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 01/02/2020
9

Snele afhandeling

Goed en snel geregeld .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunssum - 01/02/2020
9

Prima

Dit was de 1ste keer en heb geen opmerkingen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ZWOLLE - 01/02/2020
8

spreek het voort, zo is als het hoort!

Prima site, snelle levering, een bedrijf waar je op kunt vertrouwen, dank
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Malden - 31/01/2020
9

Snelle service, goed produkt

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 31/01/2020
10

Prima

Makkelijk bestellen en je krijgt wat je bestelt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 30/01/2020
7

Goed

Snelle behandeling en snelle verzending.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 30/01/2020
9

Correcte levering

Duidelijke website, snelle en correcte levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nuth - 30/01/2020
8

duidelijke website en een goede klantenservice

De website is duidelijk om spullen te vinden, Enige probleempje is dat aantal verkeerd was aangekomen bij het bestellen. Dit heeft de klantenservice netjes opgelost, Wij zijn tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur - 30/01/2020
10

Super,en snel!!!!!!

Super
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Baarn - 30/01/2020
10

Ja gewoon uitstekend

Goede en snelle afhandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dordtecht - 30/01/2020
10

Snelle levering en goede prijzen

Voor 21.00u besteld. De volgende dag al in huis. De prijzen zijn ook laag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oss - 30/01/2020
8

Goed degelijk product

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 30/01/2020
10

Prima

Snel, eenvoudig en goedkoop.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 29/01/2020
1

Nog steeds niets ontvangen

[Bestelling #48354] (19/01/2020), deze bestelling is op 19 jan 2020 gedaan en heb tot op heden niets vernomen. Ik ben helemaal niet blij, dat ik verder niets hoor.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Almere - 28/01/2020
2

Makkelijke website maar nog geen levering

Tot nu toe niet zo goed. geen levering
Zou je ons aanbevelen? Nee
- boskoop - 27/01/2020
9

snelle levering!!!

Makkelijke site om te bestellen. Binnen 1 dag in huis. Helemaal top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 27/01/2020
1109 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10
×
×

Winkelmand

Open chat
1
Hallo! Kan ik ergens mee helpen? Stuur me een appje naar +31620710178
Powered by