Hieronder lees je wat onze klanten van ons vinden in de meest recente reviews. De reviews worden onafhankelijk verzameld door Kiyoh, zodat je zeker weet dat het echte meningen zijn van echte klanten! 

9
6

Nog niks

Besteld, maar nog niks ontvangen
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Oirschot - 21/01/2020
10

Tevreden

Een dagje later bezorgt, vond ik niet erg. Tevreden. 👍
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 21/01/2020
10

goede service

snel en prima afgehandeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - 20/01/2020
9

Tevreden

Snelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geleen - 20/01/2020
10

Prima service, snel en goed

Ongekend online service, een voorbeeld voor anderen... Zelfs wie de watsapp, een goed contact..
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Wijhe - 20/01/2020
10

Snel en goed

Bestelling was er heel snel, en in goede orde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiden - 20/01/2020
10

Goed produkt en direct geleverd

Zeer tevreden en zal zeker aanbevelen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Prinsenbeek - 20/01/2020
7

Zeer goed

Zeer goed, alleen hoe ik wilde betalen, was er te veel keuze
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Meppel - 20/01/2020
10

De online tandarts doet wat hij belooft

Goed product, goede prijs, goed ingepakt en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 20/01/2020
10

Overzichtelijke website

Was makkelijk te vinden wat ik wilde hebben. De prijs daarvan was aangenaam. Levering was snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 19/01/2020
9

Snel en goede prijs kwaliteitverhouding

De bestelling verliep gemakkelijk. Verzending was snel en goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Groningen - 19/01/2020
9

Topsite voor jouw tanden!

Breed assortiment, goede prijzen, snel besteld en geleverd. Alles helemaal top geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorburg - 19/01/2020
10

Super SERVICE

Avonds besteld de volgende dag in huis. Helemaal geweldig.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Swalmen - 19/01/2020
8

Uitstekende kwalitatieve en snelleservic

Prettige en makkelijke te overziene website. Wat beloofd wordt wordt ook nagekomen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 19/01/2020
10

Snelle, prima service/levering

Aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Yerseke - 19/01/2020
10

Zeer vlot was mijn bestelling in mijn bezit.

Geen verhaal voor nodig. Gewoon ronduit goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 19/01/2020
10

Levering zoals beloofd!

Het bestelde was keurig verpakt en geleverd binnen beloofde tijdstermijn!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Melick - 18/01/2020
10

Snel en duidelijk

Duidelijke omschrijving, niet te duur en erg snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 18/01/2020
10

Wat een service!

Ik had best moeite mijn artikel op de site te vinden en bestellen. Dankzij de niet aflatende steun die ik kreeg via Whatsapp heb ik mijn tandenstokers nu in huis. Ook de verzending verliep als een speer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bloemendaal - 18/01/2020
10

Snel en makkelijk

Via orthodontist advies welke ragers te gebruiken. Makkelijk en voordelig besteld via de webshop. Volgende dag geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zutphen - 18/01/2020
8

Goed product, op tijd geleverd

Bij de online tandarts vind ik precies de juiste producten en kan ik vertrouwen op de kwaliteit.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haastrecht - 18/01/2020
4

veel te laat bezorgd en niet gereageerd op klacht

veel te laat bezorgd (duurde bijna 1 week) en niet gereageerd op klacht daarover. prijs is prima
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Enschede - 17/01/2020
10

Goede producten!

Vlotte afhandeling en uitleg op mijn vragen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zaandam - 17/01/2020
6

louzy levering!

bestelling goed, levering ronduit slecht van post!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Laren - 17/01/2020
10

Supersnelle levering!

Had t artikel niet de volgende dag in huis maar denk dat dat aan post.nl ligt! Binnen t uur na mijn bestelling de melding dat t artikel verzonden was. Trouwens wereldspeler! Helpt zo goed!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 17/01/2020
10

Geweldig!

Netjes ingepakt goede snelle levering goede prijs. Kortom zeer tevreden 👍🏻
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuw-Vennep - 17/01/2020
6

Product wordt niet volgens bestelling geleverd.

Van de week tandenstokers besteld (stimudent mint) en krijg een ander type. Netjes een mailtje gestuurd met probleem maar 0.0 antwoord. Het zijn de kosten niet maar ik ontvang graag wat ik ook bestel. Zonde van deze gemiste kans. 4 dagen later alsnog het gewenste product ontvangen verder geen briefje erbij. Hartelijk dank hiervoor
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kaag - 17/01/2020
8

Voordelig en snel, veel mails

Het was -bij een bestelling van grotere hoeveelheden- het voordeligste om hier te bestellen. De levering was heel snel - de volgende dag. Alleen kreeg ik na mijn bestelling 5 of 6 e-mails op één dag over mijn bestelling. Dat was teveel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeeland - 17/01/2020
10

Uitstekend

Uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle bezorging
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 17/01/2020
8

Snelle bezorging

Makkelijkbestellen,snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 16/01/2020
9

Prima

Alles is goed gekomen vlgs afspraak good service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 16/01/2020
7

Netjes afgehandeld

Goede service ivm een te late bezorging door de post.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 16/01/2020
9

Gemakkelijke webshop, snelle levering

Prettige website/webshop om artikelen te zoeken (en vinden), prettig geprijsd en snel geleverd. Helemaal tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunde - 16/01/2020
10

Prima produkt en snel geleverd

Prima produkt en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Driebergen-Rijsenburg - 16/01/2020
10

Gewoon goed

Levering was snel en alles verliep soepel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 16/01/2020
8

Prima, snel geleverd

Prima, snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Son - 16/01/2020
10

Website, prijs, bestelproces, levering cf verwachting.

Alles klopt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudorp - 16/01/2020
10

Hele goede service!

In de avond wat besteld, kon het de volgende dag al ophalen bij het afhaalpunt wat ik aangegeven had! Prima service en voornamelijk heel snel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 16/01/2020
7

Goede producten, mbt achteraf betalen kan er iets mus gaan

Goede ervaring, blijf hier bestellen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Spijkenisse - 15/01/2020
7

prima...

snel afgewerkt, goed produkt, niet duur, wat wil je meer?
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HELMOND - 14/01/2020
10

Snel en goed verpakt

A-merken mondspoeling en soft picks van Gum snel geleverd. Goede website met mooie producten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 13/01/2020
10

Positief.

Ik heb niet ontvangen wat ik had besteld. Via IDEAL een bedrag van € 45,96 betaald en ontving voor ca. € 23,00. Ik heb hierover reeds een mail gestuurd naar de onlinetandarts. Dus mijn ervaring is niet bepaald positief, helaas! Kan uiteraard veranderen indien deze foute levering naar behoren wordt rechtgezet. 14 januari. Bovenstaande klacht is door de onlinetandarts naar volle tevredenheid afgehandeld. Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 13/01/2020
8

Prima service en op ontvangen.

Super
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 13/01/2020
8

Prima

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwe Pekela - 13/01/2020
9

Goed, snel en duidelijk

Heb alles wat ik nodig heb snel kunnen vinden. Bestelling en levering probleemloos.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Emmeloord - 13/01/2020
8

Goede snelle service

Geen enkel probleem
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BENNEBROEK - 13/01/2020
8

gewoon goed

niks op aan te merken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Varsseveld - 13/01/2020
10

Snelle levering

Goeie kwaliteit , mooie prijs en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elim - 13/01/2020
10

Makkelijk en perfecte service

Ik heb eenvoudig mijn bestelling kunnen plaatsen op een overzichtelijke website en met een zeer snelle service. Kon de bezorgroute van de bestelling en verwachte tijdstip van de bezorging goed volgen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Noordwijk - 13/01/2020
8

Uitstekend

Bestellen en snel leveren: gewoon goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 12/01/2020
10

Goed

Ik heb s'avonds een bestelling geplaatst en deze is de volgende dag, vroeg in de ochtend, al geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ALMERE - 12/01/2020
8

Snel, voordelig en goed

Doen wat ze moet doen en snelle levering. Meer kan je niet vragen 👍
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volendam - 12/01/2020
7

Zeer slechte levering-veel mails maar geen goederen

Bestelde artikelen d.d.3jan.heden 11 Jan .nog steeds niet ontvangen Gelukkig na een week zijn de goederen terecht.Ze waren foutief bezorgd door de bezorger.Na mijn reactie -heeft de oneline tandarts alles uitgezocht en heb ik de goederen opgehaald.Nogmaals dank
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gorinchem - 11/01/2020
8

Vriendelijk geholpen, iets lastig bereikbaar

Rond de jaarwisseling duurde de levertijd iets langer dan verwacht. Stond achteraf ook op de bevestiging. Contact gezocht via whatsapp, wat even duurde maar daarna zeer vriendelijk geholpen en de medewerkster heeft voor een deellevering gezorgd. Omdat je geen medewerker aan de telefoon krijgt, ben je afhankelijk van whatsapp of mail. De scherpe prijzen zijn daar dan ook naar. Uiteindelijk heb ik alles na een week keurig ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zuid Holland - 11/01/2020
8

snelle servies

erg tevreden
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Doetinchem - 11/01/2020
7

Goed

Blijft goed. Alleen een kleinigheid. De slogan voor ... besteld de volgende dag in huis lukt in mijn geval niet. Kijk maar uit met zo’n uitspraak!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 11/01/2020
8

Ruim assortiment, goed bedoelde service

Ik bestelde enkele interprox ragers; aanvankelijk wat problemen met levering/contact met de site; maar moet zeggen dat men zich hier wel sterk maakt voor service - dat waardeer ik echt enorm en de ragers ook; aanbevelingswaard om verschillende redenen dus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 11/01/2020
8

netjes ingepakt en afgeleverd

Ik had het niet gelijk nodig.dus ben tevreden. Er stond bij voor een tijd besteld de volgende dag in huis. d Dit is dus niet zo kreeg het pas 3 dagen later binnen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bosschenhoofd - 10/01/2020
10

Perfecte webshop, goede prijzen.

Geen op- of aanmerkingen bij deze webshop. Hele plezierige ervaring! Kom zeker terug. Bedankt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barendrecht - 10/01/2020
8

alles online

heerlijk makkelijk shoppen. producten die je in de winkel moeilijk kunt vinden staan hier allemaal bij elkaar. en volgende dag geleverd. Top.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 10/01/2020
10

Snel, makkelijk en betrouwbaar

Na wat google werk uitgekomen bij de online tandarts. Scherpe prijzen, prima website en de dag erna thuisbezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 10/01/2020
8

Goed opgelost!

Nadat ik de 1e keer mijn ragers niet heb ontvangen, hebben wij geregeld mailcontact gehad. De Online Tandarts heeft mij afgelopen maandag (kosteloos) een nieuwe set ragers doen toekomen en die heb ik gisteren ontvangen. Vermoedelijk is de 1e bestelling kwijt geraakt bij PostNL in de nasleep van de feestdrukte. Dus alhoewel ik de 1e keer ontevreden was, ben ik nu tot de conclusie gekomen dat De Online Tandarts wel de afspraken nakomt en snel levert! Ik ben blij en bestel zeker weer 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 10/01/2020
10

Goeie klantenservice

Na wat miscommunicatie over de producten hebben ze mijn probleem uitstekend opgelost en er alsnog voor gezorgd dat ik dik tevreden ben over deze webwinkel. Ik zal er in de toekomst ook zeker nog producten bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NETERSEL - 10/01/2020
8

Goed

De levering duurde een paar dagen. Had waarschijnlijk met de feestdagen te maken. De spullen kwamen in 2 leveringen aan. Dat was wat verwarrend. Verder goede prijzen en prima producten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 09/01/2020
8

Snelle levering en product ziet er goed uit

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Burgum - 09/01/2020
8

Goede service.

De zending gaat niet goed bij post.nl, daardoor regelmatig contact met online tandarts.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schiedam - 09/01/2020
8

Bestelling netjes geleverd

op 5 januari besteld, helaas niet de volgende dag in huis, maar na 1 week keurig bezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BERGSCHENHOEK - 09/01/2020
10

uitstekend

makkelijke site artikelen goed te vinden, ik vind het uitstekend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 09/01/2020
9

Goede service

Na enige vertraging door postnl, alles zeer goed opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoeven - 09/01/2020
10

Tandstokers

Bestelling online gedaan. Bestelling niet compleet, na bericht aan tandarts online direct en kundig opgelost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Volkel - 09/01/2020
1

Mijn bestelde product niet geleverd

Jammer dat ik mijn bestelde product nog niet geleverd heb gekregen
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Born - 08/01/2020
9

alles super opgelost

In eerste instantie werden andere artikelen geleverd dan besteld; na éen mail en het "probleem" was opgelost. Geweldige service !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint Odilienberg - 07/01/2020
1

Slecht, bestelde product nog niet ontvangen

24 december iets besteld. Op 27 de vraag hoe tevreden ik ben. Niet tevreden, want vandaag 31 december heb ik het bestelde nog steeds niet ontvangen
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Kudelstaart - 06/01/2020
10

Top en snel bezord!!

Wat een mooie duidelijke website, top service en snel bezorgd! Ook vragen mbt gebit zijn beantwoord!! Zeker een aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heiloo - 06/01/2020
9

top

besteld en geleverd binnen 3 dagen, top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 06/01/2020
10

Prima, snel besteld, snel geleverd

Prima, snel besteld, snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Arnhem - 06/01/2020
1

Ragers niet ontvangen

Wij hebben tot op heden niets van U ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Tilburg - 05/01/2020
10

Ik ben heel tevreden

Vanaf bestelling tot en met levering van het product is alles naar wens verlopen, de bevestiging, inpakken en verzending van de bestelling. Duidelijke communicatie via mail en inpakmateriaal met aandacht voor milieu.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sittard - 05/01/2020
10

Snelle levering en goede prijs

Heb hier een paar tandenborstels gekocht voor een mooie prijs. Ze waren met twee dagen in prima ervaring.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 05/01/2020
8

Goed

Veel keuze en snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- IJmuiden - 03/01/2020
8

perfecte combinatie van aanbod en prijs

Op zoek naar tand onderhouden producten heeft deze site een ruime keuze tegen een concurrerende prijs. Prettige bijkomstigheid is dat het thuisbezorgd wordt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hilversum - 03/01/2020
2

nog niets ontvangen,hoop dat mijn bestelling nog komt

zie boven
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Amsterdam - 02/01/2020
10

Perfect

Makkelijk bestellen, snelle levering, goed product
Zou je ons aanbevelen? Ja
- edam - 02/01/2020
10

geweldig

Snel, compleet en duidelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Langbroek - 02/01/2020
10

Beste tandpasta voor wittere tanden.

Net 2dagen de tandpasta splat special extreme white gebruikt. En een super resultaat mijn tanden zijn nooit zo wit geweest. Heb gelijk al mijn vrienden erover verteld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 02/01/2020
9

Prima website, snelle en adequate levering

Prima website, snelle en adequate levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haps - 02/01/2020
10

Een aanbeveling.

Producten prijzen zeer goed Kwaliteit uitstekend Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijkerk - 31/12/2019
8

Goede en snelle levering

Produkt als omschreven en snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Diemen - 31/12/2019
10

Prima

Goedkoper dan winkel en snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dronten - 31/12/2019
10

Prima

Vlot en correct 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 30/12/2019
9

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding

Een snelle levering van het bestelde artikel. Een prima prijs kwaliteit verhouding
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 30/12/2019
10

Goed assortiment, klantvriendelijk en vlot.

Prima!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- WARMENHUIZEN - 30/12/2019
8

.,m.

/.m/
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 30/12/2019
8

Prima

Op tijd geleverd en snel. Alles ontvangen wat ik had besteld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden - 30/12/2019
10

Top, supersnelle levering!

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Venlo - 30/12/2019
7

Prima service

Lekker snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woudenberg - 30/12/2019
8

Snelle levering

Snel precies wat ik besteld had in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen - 30/12/2019
8

Makkelijk bestellen en vlotte levering.

Makkelijk bestellen en vlotte levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Horst - 30/12/2019
4

Website moeizaam en late levering

Lastige website bij meerdere aantallen van één product en later geleverd dan beloofd
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Amsterdam - 29/12/2019
7

Afbeelding van product niet helemaal juist.

Door een fout bij hotmail was er geen communicatie met klantenservice. Klantenservice later wel bereikbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoofddorp - 27/12/2019
7

Niet tevreden

Helaas heb ik andere producten gekregen dan dat ik besteld heb. Op mijn uitgebreide whatsapp met foto’s van mijn bestelling en foto’s van de geleverde producten heb ik helaas geen reactie mogen ontvangen, terwijl ik wel kon zien dat het gelezen is. Terwijl een klein berichtje, met ‘ wij komen hier zsm bij u op terug’ binnen 30 seconden verstuurd kan zijn. Jammer........ Na deze review zijn de bestelde producten alsnog geleverd en de verkeerd geleverde producten mag ik iemand anders blij mee maken. Eind goed al goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loosdrecht - 27/12/2019
10

Prima en snel

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 27/12/2019
10

Heel goed

Een snelle en goede levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - 27/12/2019
7

Ik kon niet vinden wat ik precies nodig had, maar wel andere nuttige producten.

Mijn tandarts heeft Interdental Cleaners No holder 10.0 mm XL transparent geadviseerd, maar die die kan ik niet vinden. Ik probeer nu andere, maar zou liever deze hebben. Verder is de levering snel gedaan.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Almere - 27/12/2019
1

Slecht

Bestellen ging heel lastig omdat artikelen steeds dubbel in de boodschappenmand kwamen. Het aanmaken van een account was ook onduidelijk en ik kon niet zelf mijn gebruikersnaam kiezen. Kreeg geen antwoord op mijn vragen via de chat. Geen contact via telefoon mogelijk met klantenservice Het brievenbus pakket is na 3 dagen nog niet binnen. Ik kreeg geen bevestigingsmail nadat ik besteld had.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Amsterdam - 26/12/2019
3

Levering vertraagd, past niet echt door brievenbus

Dinsdag besteld, dinsdag verstuurd, vrijdagnamiddag ontvangen. Kerstdrukte? Was brievenbusbestelling die nauwelijks door de brievenbus ging. 12 pakjes floss kwamen verfomfaaid aan. Vorige keer werd niet gepropt maar aangebeld. Beide ligt dus niet direkt aan tandartsonline maar wel aan de bezorging, waar tandartsonline toch ook verantwoordelijk voor is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uithoorn - 26/12/2019
9

Snel en volgens afspraak geleverd!

Wederom zeer snel en volgens afspraak geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 26/12/2019
9

vlotte website

duidelijke prijzen en goede zoekfuncties
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Beverwijk - 26/12/2019
10

Top!

Bestelling geplaatst en 2 dagen later lag dit in de brievenbus!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Alkmaar - 26/12/2019
7

Nog steeds geen bestelling ontvangen

Het duurde langer dan verwacht ( vandaag besteld morgen in huis) De post mag er dus max 3 dagen over doen. Het is dan wel wat misleidend om morgen in huis op de site te zetten. Voor de rest prima! Keurig verpakt. Dus al met al toch tevreden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Purmerend - 25/12/2019
1

Slecht

Ik heb zondag 15 dec. een bestelling gedaan. Nu donderdag 19 dec. nog niet ontvangen!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Cremers - 25/12/2019
10

direct en snel

Overzichtelijke site. Snelle levering.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Boxmeer - 23/12/2019
10

Frisse mondspeling

Ik vind een aangename monsdpoeling Je voelt je tanden fris
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 22/12/2019
10

Precies wat ik besteld had.

In de winkel was dit moeilijk te vinden. Of ik vond een zakje van 3, 6, 8 mm. Terwijl ik maar twee soorten nodig had. Deze site gaf oplossing. Bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederasselt - 22/12/2019
8

Bestelling duidelijk en volgende dag in huis.

x
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Anloo - 22/12/2019
10

Prima

Snel en in een passende doos
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amersfoort - 21/12/2019
9

duidelijk en levering prima

advies van de tandarts om bepaalde ragers te gebruiken. Gevonden op de site, en besteld. Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Voorschoten - 21/12/2019
5

Site ziet er verzorgd uit; bezorging duurt te lang

De volgende info zag ik op de site: Voor 21:00* besteld, morgen in huis Bleek het via een brief te gaan. Op zich niet erg maar had dat even duidelijk gemaakt. Site is een 8 Bezorging een 2 Gemiddeld een 5
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Duiven - 20/12/2019
9

fantastisch

goed service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bennekom - 20/12/2019
10

Snelle verwerking

Netjes verpakt en snel in huis
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Geertruidenberg - 20/12/2019
10

Top en goede service

Goede site ,snelle service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 20/12/2019
8

Prijs en sneldheid OK

Makkelijk te bestellen, snel en goed geleverd (geen pakje, maar twee enveloppen, dus paste door brievenbus).
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 20/12/2019
10

Adequate reactie en super snelle service!

Bestelling helaas (kan aan meerdere factoren liggen) niet binnen gekomen. Ze hebben het super goed opgelost. Meteen op mijn bericht gereageerd en de bestelling opnieuw verzonden. Contact was snel en persoonlijk. Fijn bedrijf!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 19/12/2019
10

Een duidelijke website waarbij de kortingen het winkelen aantrekkelijk maken en de levering o.k is

Naast de andere aanbieders als Tandwinkel en Tandplein viel online tandarts op door de kortingen die geboden werden. De aflevering was vlot en het bericht dat de envelop er aan kwam was duidelijk en nuttig. Wanneer deze aspecten in orde blijven, kom ik vanzelf terug. Mvrgr.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19/12/2019
8

product voldoed aan de verwachting

een goed product met een goede prijs en snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- LANDGRAAF - 19/12/2019
8

Bij nader in inzien valt het reuze mee.

Afgelopen maandag 6 zakjes ragers besteld. Het is nu donderdag half drie maar alles behalve ragers in de brievenbus. Bestelling is uiteindelijk vrijdagmiddag bezorgd. De late bezorging (althans niet wat de afspraak was, de volgende dag) was te wijten aan de vertraging bij Post.nl wegens de kerstdagen. De online tandarts valt in deze niets te verwijten. Volgende keer ga ik niet uit van bezorging de volgende dag. Tenslotte: we kunnen met een schoon gebit de gezellige kerstdagen in.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19/12/2019
10

Goede service en snelle levering!

Bestel hier altijd en iedere keer weer supersnelle levering!👍😀
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 19/12/2019
10

Snelle levering en goed aanbod van prima producten!

Ik was naar specialistische artikelen op zoek voor de verzorging van mijn gebit, fijn dat deze webwinkel me met alles kon helpen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sliedrecht - 19/12/2019
6

Voldoende

Langere levertijd dan normaal gesproken. Zal wellicht met de feestdagen te maken hebben?
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Hoofddorp - 19/12/2019
10

Uitstekende webwinkel

Goed assortiment en snelle verzending.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Poederoijen - 19/12/2019
10

Makkelijk, snel en goedkoop

x
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Smilde - 19/12/2019
4

Niet geweldig

Slecht bereikbaar. Zouden een klantenservice moeten hebben waarbij je een persoon kan aanspreken en niet alleen via email of whatsapp en dan moeten afwachten wanneer ze antwoord geven.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Almere - 18/12/2019
10

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Betrouwbaar en snel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nederland - 18/12/2019
10

snel, scherpe prijs en gewoon goed

snel besteld , de beste prijs die ik kon vinden voor tandestokers
Zou je ons aanbevelen? Ja
- kapel avezasth - 18/12/2019
9

Makkelijk bestellen, snelle levering

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Apeldoorn - 16/12/2019
10

Prima ervaring. Snelle levering

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Linne - 16/12/2019
10

besteld, bezorgd, top!

Moeiteloos besteld en razendsnel bezorgd. Zo moet digitaal bestellen werken. Een tien met een griffel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 16/12/2019
2

Slecht

Snel besteld maar het afleveren heeft 5 dagen geduurd
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Ouderkerk aan de Amstel - 15/12/2019
9

top

de site is simpel en makkelijk, de bestelling gemaakt, volgende dag al in huis. helemaal top
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vinkeveen - 15/12/2019
7

super snelle levering

de avonds bestelde spullen waren de volgende dag al binnen
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tegelen - 15/12/2019
10

Als verwacht: ene dag besteld en keurig volgende dag in huis, top!

De tubes tandpasta keurig verpakt ontvangen en als beloofd met een dag.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 14/12/2019
8

Prima prijs/kwaliteit

Prijs is prima, alleen duurde het nogal lang voordat hij bezorgt was, zondag besteld en pas donderdag in huis
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kesteren - 14/12/2019
1

Een 'tandarts' die niet tot 4 kan tellen!

Ik bestel 4 zakjes met ragertjes. De belofte die de tandarts online maakt: "voor 21.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis" wordt al niet nagekomen! Het is pas de dag daarna. En dan open ik de enveloppe en vind daarin.... 2 zakjes! Maar heb wel voor 4 betaald. Dus ik mail de 'tandarts' weer en krijg excuses en ze zouden het direct op orde maken en een 'goedmakertje' erbij doen voor het ongemak. De volgende dag weer een enveloppe in m'n bus. Maak het open en wat tref ik aan? 1 zakje met ragertjes en twee dingetjes met tandenstokers (het goedmakertje) Kortom... ik heb van de 4 zakjes er al 3 mogen ontvangen! Omdat het duidelijk een 'tandarts' betreft die niet tot 4 an tellen heb ik nu maar het teveel betaalde terug gevraagd! Ik koop ze in het vervolg wel bij het Kruitvat!
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Zutphen - 13/12/2019
10

Perfect

Een zeer nette en vlotte afhandeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heijningen - 13/12/2019
10

Snelle verzending goede prijs

Volgende keer graag weer
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Bilt - 13/12/2019
10

Snelle en adequate bezorging

Ruime sortering en snelle bezorging
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Haarlem - 13/12/2019
9

Hele snelle levering

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Molenhoek - 13/12/2019
8

Adequaat gereageerd

Hoewel nog niets ontvangen, is er zeer goed gereageerd op mijn klacht. In het vertrouwen snel der bestelling te ontvangen, kan ik heb zeker aanbevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hendrik ido ambacht - 13/12/2019
8

Snelle levering, producten naar verwachting

al de volgende dag geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom - 12/12/2019
10

Nette prijs en snel geleverd.

Prima webshop. Snel mijn artikelen gevonden en besteld. De volgende dag waren ze in huis.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 12/12/2019
7

makkelijk

helder, duidelijk en makkelijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- HAARLEM - 12/12/2019
10

Uitstekend

Duidelijke website, snelle levering, producten zijn goed verpakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Houten - 12/12/2019
10

Uitstekend

Snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Barneveld - 12/12/2019
10

Snelle levering

Makkelijk om te bestellen en goede afwikkeling
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg - 12/12/2019
8

Beoordeling gevraagd voor dat er geleverd is!?

Zie boven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 11/12/2019
7

Het zat tegen met de post naar uiteindelijk prima verlopen

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BUNNIK - 11/12/2019
8

Super snelle service !

Klantvriendelijke website, snel besteld en minstens even snel geleverd. Top service ! En bovendien veruit de beste prijs op de markt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Putte-Woensdrecht - 10/12/2019
7

Goed , conform

Vertrouwen in mijn nieuwe tandarts . Tandarts online conform
Zou je ons aanbevelen? Ja
- amsterdam - 10/12/2019
10

Vlotte levering, prima aflevering

De bestelling is correct en vlot geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 09/12/2019
10

Prims

Goede en snelle levering en product voldoet prima.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Mijdrecht - 09/12/2019
10

Snel en goedkoop

Alles zo gepiept
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VOORBURG - 09/12/2019
10

Snel en accuraat.

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijnsburg - 08/12/2019
9

Uitstekend

Prima snel het goede geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 07/12/2019
10

Geheel voldaan aan mijn verwachtingen.

Product dat ik wilde was beschikbaar en is keurig op tijd bezorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Udenhout - 06/12/2019
8

Bestelling ontvangen zoals verwacht.

Volgens de huisregels wordt er geschermd met: "Op werkdagen voor 21:00 besteld = volgende dag in huis!" Die belofte werd echter niet waargemaakt want de bestelling is dinsdagmiddag geplaatst en op donderdag via de post bezorgd. Op zich geen probleem, maar is niet conform hetgeen beloofd wordt, dus zodoende 1 ster minder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal - 06/12/2019
9

Snel, goed, goedkoop

Snel, goed, goedkoop. Interprox Plus ragers besteld. Toch maar mooi €2,00 goedkoper dan in de reguliere winkels die aanbevolen werden. Tien verpakkingen besteld, daardoor gratis en snel geleverd, en €20,00 bespaard.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brummen - 05/12/2019
7

Goede en snelle levering

Overzichtelijke site, makkelijk te vinden wat je zoekt, alleen jammer van de best duurdere verzendkosten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vlaardingen - 05/12/2019
8

Diverse producten zijn veel goedkoper dan in de winkel

Voordelige online-winkel. Helaas duurde de levering iets langer dan aangegeven.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goirle - 05/12/2019
10

Prima prijs en snelle levering

bestellen is makkelijk, prima prijs en snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nieuwerkerk aan den IJssel - 05/12/2019
9

Goede producten en snel in huis

Heel tevreden! Producten snel ontvangen en nu weer een extra schoon gebit 🙂
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 05/12/2019
9

Zeer snelle levering

Zeer goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 05/12/2019
9

Snel en duidelijk

Heldere website
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Delft - 05/12/2019
10

Heel goed

Ruime keuze. Zeer snelle en correcte levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Elsloo - 05/12/2019
9

Goed

Snel en correcte levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Puth - 05/12/2019
10

Prima prijs en snelle levering

Eerste keer bij de online tandarts besteld. Goede informatie in de webshop, goede prijs en perfecte levering zoals beloofd. Super, ik ga hier weer bestellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Belfeld - 05/12/2019
8

Het bestelproces is prima verlopen, al zie ik een paar verbeterpunten.

De bestelling werd goed en snel geleverd. Niet alles was voorradig, maar de nabestelling werd keurig nageleverd, zonder dat je daar dan weer achteraan moet. Kortom: een prima klantervaring! Een paar mogelijke verbeterpunten: - Het weergeven van voornaam en bestelling van anderen tijdens websitebezoek (ter inspiratie?), begrijp ik niet zo. Er wordt niet om toestemming gevraagd. Qua privacy: mensen met een zeer specifieke voornaam en/of een zeer specifieke woonplaats zijn via Google herleidbaar. - Afleveren bij de buren (ze zijn niet bij iedereen leuk!) is niet voor iedereen prettig. Dit zou opgelost kunnen worden met de ‘Pakje gemak’-service, al heb ik geen idee wat dat met de scherpe prijzen doet. - Er zit, in tegenstelling tot andere webwinkels, geen pakbon bij je bestelling; logisch want ‘online tandarts’, maar dat is wel even wennen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Eerbeek - 04/12/2019
9

top!

Simpel en doeltreffend. Zoeken, bestellen, betalen, levering ontvangen. Zo zien we het graag!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zwolle - 03/12/2019
10

Snelle levering, goede prijzen

De site is duidelijk en producten eenvoudig te vinden, nette prijzen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- NH - 03/12/2019
10

Voortreffelijk!

Alles ging voorspoedig, bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hoofddorp - 03/12/2019
7

goed

goed
Zou je ons aanbevelen? Ja
- laren - 02/12/2019
10

Geweldig

Hele goede service toppie ik kreeg verkeerde binnen mailtje gestuurd volgende dag de goede binnen ik raad iedereen aan om bij jullie te bestellen ook niet duur
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 02/12/2019
10

Genoeg keuze en snelle levering.

Prima
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Loosdrecht - 02/12/2019
6

Altijd een keurig bedrijf

Bestel op28 november 20 zakjes lactona ragers twv €43 krijg ik een dag later op Black friday een mail dat je 10 % korting krijgt ,bij andere zaken staan deze aanbiedingen al dagen van te varen vermeld. Vind dit niet netjes en zakelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vinkeveen - 01/12/2019
4

Producten prima, maar bezorging 6 dagen later.

Dus niet "vóór 21 uur besteld, volgende dag in huis" helaas. De communicatie rondom de te late bezorging verliep moeizaam tot niet. Geen excuus of reden gekregen over het waarom zo laat. (was nog ruim voor de sinterklaas drukte)
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Leidschendam - 30/11/2019
10

Snelle en goede levering

Benodigde makkelijk te vinden op de site.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rotterdam - 30/11/2019
10

Altijd goed

Alle bestellingen zijn altijd vlot binnen. Goede prijs kwaliteit
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Limmen irishdegroot@gmail.com - 30/11/2019
10

Bestelling precies op tijd

Netjes verpakt, snel bezorgd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Thorn - 30/11/2019
10

Snelle levering en uitstekende prijs

Prijs kwaliteit super...heldere site!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roermond - 29/11/2019
10

Nooit gedacht zo snel zo goed en zo voordelig

Hoorde ervan en dacht proberen maar en het resultaat een 10
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vinkeveen - 28/11/2019
10

Gj

Dc b g n
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Bosch - 28/11/2019
10

Waar voor je geld

Snel en optijd 👍👍
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Leiderdorp - 28/11/2019
8

Volgens bestelling geleverd. Prima!

Bestelling geplaatst en volgens afspraak geleverd. Zoals het hoort!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Enschede - 28/11/2019
8

Prettig

Goed en snel verwerkt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijswijk - 28/11/2019
9

Perfect!

Snel geleverd en zeer tevreden over de kwaliteit van de tandpasta. Bloedend tandvlees was na 2 dagen meteen verdwenen. Voor mij geen andere meer!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam - 26/11/2019
10

Snelle levering!

Snelle service voor juiste prijs.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen - 25/11/2019
9

Heel goed

Goed ervaring
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Den Haag - 25/11/2019
10

Geweldige service!

Bestelling zéér correct uitgevoerd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- VUGHT - 25/11/2019
5

Matig

- de website werkte niet goed - een mail na de bestelling gestuurd en tot op heden geen reactie gehad
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Van der Meulen - 24/11/2019
7

Verbeterpunten bij verder goede ervaring

Blij dat de tandpasta er is, voor een redelijke prijs en goed verpakt. Echter, voor verbetering vatbaar: - als je 7 tubes bestelt, wil je wel een langere houdbaarheid krijgen dan maar 6 maanden ! - voor 21:00 besteld, volgende werkdag geleverd, ging niet op, terwijl er in de voormiddag was besteld. - de 5% kortingscode die in beeld kwam als je snel binnen 2 minuten bestelde, was wel erg kostbaar... mijn bestelling kwam hierdoor weer nèt onder de 35 euro, waardoor ik verzendkosten moest betalen en ik duurder uit zou zijn. - de aanbevelen? knop hieronder zou ook een 'weet ik nog niet 'of 'misschien' keuze moeten hebben, want ik laat het van een evt. volgende bestelling afhangen, kan nu alleen voor 'nee'kiezen dan, want het is geen volmondig 'ja' door bovenstaande verbeterpunten.
Zou je ons aanbevelen? Nee
- Rijswijk - 24/11/2019
10

goede en snelle levering

snel geleverd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerhugowaard - 24/11/2019
889 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
×
×

Winkelmand

Open chat
1
Hallo! Kan ik ergens mee helpen? Stuur me een appje naar +31620710178
Powered by